4.80
(5 Ratings)

Cursus ter voorkoming van vroegtijdig klaarkomen

Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

Door onze jarenlange ervaring in seks, seksualiteit en de oosterse gezondheidsleer (tantrische) yoga, medicijnen, en meditatie hebben wij het onderliggende probleem achterhaald bij vroegtijdig ejaculatie.
Wij bieden deze kennis in de vorm van een cursus aan waar wij jou leren hoe je dit probleem voortaan verhelpt.
Met deze cursus leren wij jou wat vroegtijdige ejaculatie hoe. Welke vormen en categorieën er zijn. Welke oorzaken er zijn en wat de achterliggende oorzaak is. Vervolgens laten wij jou zijn hoe je dit voortaan kunt verhelpen doormiddel  van o.a. ademhaling en meditatietechnieken.

Je gaat vier tot acht weken aan de slag met dagelijkse oefeningen, waardoor jij jou lichaam weer reset en de spanning weghaalt en hiermee vroegtijdige ejaculatie voorkomt.

Show More

What Will You Learn?

  • Met de curcus leer je wat vroegtijdige zaadlozing is, welke oorzaken er zijn en hoe je dit probleem kunt oplossen. We gaan tot de kern van het probleem zodat jij inziet hoe dit probleem bij jou ontstaat. Hierdoor zul je ook begrijpen hoe een oplossing voor jou effectief zal zijn.

Course Content

Hoofdstuk 1: introductie cursus
De introductie over de cursus: help ik kom te snel klaar.

  • Introductie
    00:00

Hoofdstuk 2: vroegtijdige ejaculatie
In dit hoofdstuk leer je wat vroegtijdig klaarkomen en welke vormen van vroegtijdige ejaculatie er zijn. Hiermee krijg je een inzicht in jouw probleem, zodat je later beter kunt begrijpen welke oplossing voor jou het beste werkt.

Hoofdstuk 3: oorzaken en aanleidingen
In dit hoofdstuk behandelen we de verschillende oorzaken en de oorsprong van vroegtijdige ejaculatie. Hiermee krijg je mee inzichten over het ontstaan van vroegtijdige ejaculatie en begrijp je beter hoe je dit in jouw situatie kunt voorkomen.

Hoofdstuk 4: het onderliggende probleem
Dit hoofdstuk beschrijft het onderliggende probleem wat de oorzaak geeft van vroegtijdig klaarkomen. Door dit onderliggende probleem goed te begrijpen wordt jou ook duidelijk hoe jij dit probleem kunt verhelpen.

Hoofdstuk 5: vroegtijdige ejaculatie remediëren
In dit hoofdstuk leren wij jou je vroegtijdige ejaculatie kunt voorkomen. Welke oplossingen er zijn en op welke manier jij deze kunt toepassen. Ik laten we zien welke categorieën van vroegtijdige ejaculatie er zijn.

Hoofdstuk 6: onze oplossing om voorgoed af te rekenen met vroegtijdige ejaculatie
In de hoofdstuk laten we zien hoe je voorgoed af te kunt rekenen. Dit kan echter alleen als er geen sprake is van een fysieke aandoening, dan is je probleem niet verhelpbaar (3% van de gevallen). We laten je zien wat de achterliggende oorzaak is van vroegtijdige ejaculatie en hoe je dit kunt verhelpen. 

Tot slot en afronding
In de afronding nemen we de belangrijkste punten van de cursus mee.

Student Ratings & Reviews

4.8
Total 1 Rating
5
4 Ratings
4
1 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
9 months ago
Geweldig! Eindelijk een accurate oplossing!